Esztergomi szállások

Amadeus Vendégház

Amadeus Vendégház

A kis, virágos udvarral rendelkező tornácos ház összesen nyolc vendég fogadására alkalmas. Három, egyszerűen berendezett, tiszta és világos szobával rendelkezik.

Decsi Panzió

Decsi Panzió

Esztergom belvárosától 5 perc sétára, egy csendes kis utcában, az Alpesi Vendéglő szomszédságában található.A ház egy 1895 óta fennálló borospincére épült.

Portobello Yacht és Wellneshotel

Portobello Yacht és Wellneshotel

A Portobello Hotel a pihenni vágyók, a minőségi szolgáltatást kedvelők, és a gyermekes családok új „kikötője” Esztergomban.

Szent Adalbert Hotel

Szent Adalbert Hotel

Egyedülálló és különleges történelmi atmoszférájú épületegyüttes az esztergomi Bazilika alatt. Szeretettel várjuk Önt szállodánkban.

Öreg Halász Hotel és Étterem

Öreg Halász Hotel és Étterem

Nem csak egy halászcsárda.Étlapunkon nem kizárólag a hagyományos, magyar “csárda” jellegű ételkínálat található meg. Éttermünk felső szintjén egy 24 szobás, vidéki hangulatú panzió is helyet kapott.

Székely Vendégház

Székely Vendégház

Otthoni, családi hangulat, csend, pihenés! A városközpont mindössze 500 méterre fekszik, és a szlovák határ is csupán 1500 méterre van.

Rudolf Ház

Rudolf Ház

Minden igényt kielégítő, változatos belső terek barátságos enteriőrje teszi vonzóvá az Esztergom főterén található Rudolf-házat. A majd 300 éves épület a Széchenyi tér ékköve, mely 2020-ban, az impozáns felújítást követően építészeti díjat nyert.