Új turisztikai portál a magyar piacon

Új turisztikai portál a magyar piacon

Jombik Margit, 2021.01.17

Új turisztikai portál indul a magyar piacon, amelynek elsődleges célja a hazai turizmus népszerűsítése és a minőségi turizmusfejlesztés: www.gotourist.hu. A portál megálmodói a hazai turizmus tartós növekedéséhez és fejlődéséhez szeretnénk hozzájárulni. Közös céljuknak tekintik, hogy minél többet utazzunk, nyaraljunk, túrázzunk és kapcsolódjunk ki itthon! 

A GoTourist.hu legnagyobb előnye, hogy regisztrációs lehetőséget biztosít felhasználói számára. A regisztráltak saját profilt alakíthatnak ki a portálon, amelyhez könnyen hozzáférhetnek és bármikor újabb információkkal bővíthetik.

Turisztikai helyeknek, illetve eseményeket szervezőknek lehetőségük van értékes információkat megjeleníteni a gotourist.hu oldalon. 

A következő tartalmak megjelenítésére kínál lehetőséget a portál:  

- fényképek turisztikai attrakcióról, eseményekről, programcsomagját bemutató fotók 
- bemutatkozó kisfilm, élményeket megörökítő videók 
- leírások, bemutatkozó szöveg, közvetlen elérhetőség, igénybe vehető szolgáltatások ismertetése  
- GPS koordinátáinak megadása esetén megjelenik az útvonaltervező funkció is.
A járványhelyzet elhárulása után a GoTourist csapata intenzív kampányba kezd a belföldi turizmus fellendítése érdekében.

A portál összegyűjti, rendszerezi a hazai turisztikai célpontokat és segít abban, hogy mindenki könnyedén megtalálja az ideális helyet a kikapcsolódásra. Gyors keresője segítségével oldallátogatói választhatnak helyszín, időpont vagy időszak, illetve érdeklődési kör alapján, majd további szempontok beállításával gyorsan eljuthatnak a számukra ideális lehetőségekhez.

A GoTourist a közösségi felületeken, videómegosztókon is aktívan jelen van, folyamatos inspirációt nyújtva a hazai kirándulásokhoz. Közösségi média oldalakon is követni lehet: a Facebookon (GoTourist), Instagramon (gotourist.hu) és YouTube-on! 


Forrás: gotourist.hu

Középkori útrészlet került elő a Ferences Gimnázium területén
Previous

Középkori útrészlet került elő a Ferences Gimnázium területén

Leave review
A kiemelt régészeti lelőhelyen fekvő Ferences Gimn...
Olvass tovább
Dunakavicsok podcast indult
Következő

Dunakavicsok podcast indult

Leave review
A podcast beszélgetőtársai turisztikai régióban go...
Olvass tovább

További híreink