Program tippek a Dunakanyarban

Visegrádi programok

Visegrádi programok

Visegrádon egész évben, heti rendszerességgel szerveznek lovagi tornát, pálinka túrát; tavasztól-őszig SUP és kenutúrákat. Csoportok számára zenés városnézés is kérhető. A visegrádi programokat megtalálja a www.visitvisegrad.hu oldalon.

Visegrád 25 km távolságra fekszik Esztergomtól. Legkönnyebben a 11-es úton közelíthető meg gépjárművel vagy a Volánbusz járataival. Turistaszezonban hajójárat is üzemel a két város között.

Szentendrei programok

Szentendre

Szentendre számtalan programlehetőséget kínál a látogatóknak. Egy városi séta a népművészeti boltok felkeresése, egy cukrászda vagy egy étterem meglátogatása önmagában elegendő egy kellemes szentendrei időtöltésre. A Szentendrei Tourinform irodában igényelhető idegenvezetés és az iroda honlapján válogatni lehet a gazdag helyi programkínálatából: https://iranyszentendre.hu/events/

Zenés városnézés Vácott

Zenés városnézés Vácott

Zenés városnézés Vácott

Bucsek Emőke idegenvezető rendszeresen tart zenés városnézést Vácott. Az előre meghirdetett időpontokat és a szervezők elérhetőségét megtalálja az

Idegenvezetés - Dunakanyar FB oldalon.

Esztergomból Vác a legegyszerűbben a Tahitótfalui Komppal közelíthető meg. A kompig a festői Dunakanyart átszelő 11-es úton lehet eljutni. A gépkocsit érdemes leparkolni a Szentendrei-szigeten, hiszen a komp Vác központjába érkezik.